Waarderen 2017-03-02T11:35:20+01:00

Waarom waarderen?

Waarderen maakt blij en motiveert!

“Surprise Surprise … mooie cadeau’s, leuke uitjes en bijzonder voordeel”

Iedereen heeft het razend druk, iedereen gaat maar door … welkom in het 24/7-tijdperk. We komen elke dag een stukje tijd te kort. Nog even een presentatie uitwerken voor de manager, directieoverleg met diner, de kids naar de sportclub brengen en vlaggen bij het voetbalteam van je zoon (omdat niemand anders wil). Maar ook de vergadering van de bewonerscommisie, de vrijwilligersdag van de zorginstelling, het verzorgen van hulpbehoevende ouders of zieke kinderen en wat de dag nog meer brengt.

Allemaal drukke baasjes, maar wel werkzaamheden, activiteiten en (zorg)taken die gewoon doorgaan en vanzelfsprekend zijn (geworden). Althans we vinden het bijna allemaal maar gewoon, maar het is natuurlijk heel bijzonder wat mensen voor elkaar doen op een dag en wat ze over hebben voor een ander. We realiseren ons niet genoeg dat echt héél veel mensen van onschatbare waarde zijn.

Van Onschatbare Waarde… voor iedereen!

Denk ook eens aan de 4 miljoen mantelzorgers, sta eens stil bij alle medewerkers en vrijwilligers van zorginstellingen, hulpverleningsinstanties, sportverenigingen, sportbonden, ziekenhuizen en nog veel meer. Zij zijn enorm belangrijk.

Maar vergeet ook niet de medewerkers van je bedrijf die het hele jaar, elke dag voor je klaar staan, de secretaresses, je beste zakenrelaties, franchisenemers, retailers, klanten, donateurs van fondsen en goede doelen. Allemaal zijn ze van onschatbare waarde voor het bereiken van gezamenlijke doelen van het bedrijf. Maar ook bijzondere individuele prestaties of activiteiten mogen gewaardeerd worden.

“Papa … je bent van onschatbare waarde!”

Het is ook heel persoonlijk, de mensen die heel dicht bij je staan die voor jou van onschatbare waarde zijn. Dus verras je vader of moeder met Vaderdag of Moederdag, je liefste met Valentijn, je beste maatje, buren, steun en toeverlaat en iedereen die voor jou diep in je hart zit en die je wilt verrassen, bedanken, troosten of waarderen.