Vrijwilligers 2017-02-15T09:05:04+01:00

Project Description

Vrijwilligers zijn onmisbaar en goud waard. Zonder vrijwilligers kunnen instellingen en verenigingen mogelijk niet eens (voort)bestaan en zouden veel activiteiten helemaal niet doorgaan. Door de hulp van vrijwilligers kan iedereen sporten, kan er gecollecteerd worden, worden zieken en ouderen verzorgd, evenementen georganiseerd en worden nieuwe projecten gestart……kortom, ze zijn dus van onschatbare waarde! Voor ons allemaal.

Als werkgever, vereniging, stichting of club kan je laten zien dat je heel veel waarde hecht aan je vrijwilligers. Jongeren hebben misschien andere wensen dan oudere vrijwilligers en sportvrijwilligers hebben wellicht weer andere wensen dan zorgvrijwilligers. Maar wat ze in ieder geval verdienen is een schouderklopje en een blijk van waardering.

Met Van Onschatbare Waarde heb je een unieke, hippe en eigentijdse manier van waarderen voor je vrijwilligers. De box kan op verschillende manieren ingevuld en aangepast worden. Voor de dames een andere kleur dan voor de heren, voor de sportvrijwilliger een “sportievere” versie dan voor de meer zorggerelateerde vrijwilligers. Of gewoon voor iedereen dezelfde. Met een mooie foto en/of het bedrijfslogo op de box én een mooie bedankbrief van de directie … in de box. De vrijwilligers zullen dit speciale moment, deze speciale verrassing, niet vergeten. Ze worden verrast … er wordt aan ze gedacht! Wij regelen het.

WIST JE DAT?

  • Complimentjes de relatie met je medewerker versterken.

  • Complimentjes leiden tot betere prestaties.

  • Meer waardering meer motivatie geeft.

  • Meer waardering voor minder stress zorgt.

  • Complimentjes tot minder verzuim leiden.

  • Meer waardering het teamgeluk vergroot.